Twee decennia samen. Een prachtig moment om even bij stil te staan. Je hebt nu samen zoveel meegemaakt, dat het best een feestje waard is. Met je eventuele kinderen en overige familie en vrienden je porseleinen bruiloft vieren maakt de dag nog bijzonderder.

Porseleinen serviesCadeautips 20-jarig huwelijk

Het 20-jarig huwelijk heet het porseleinen huwelijk. Dit is met de gedachte dat het huwelijksservies nu wel aardig aan het afbrokkelen is. Het is dus tijd voor een nieuw servies. Als je ouders of andere familieleden dit vieren, is een prachtig nieuw servies dus een ideaal cadeau. Kleinschaliger kan natuurlijk ook door een mooie persoonlijke porseleinen vaas met daarin een bos bloemen cadeau te geven. Porseleinen vazen zijn makkelijk te beschilderen. Dit kun je zelf doen, maar je kan dit ook laten doen en er bijvoorbeeld de huwelijksdatum en de namen van het gelukkige paar erop zetten. Als je minder traditioneel bent, kun je voor de moderne variant kiezen voor een cadeau voor het 20-jarige huwelijk. Bij deze bruiloft is platinum dan het symbool. Hiermee kun je veel kanten op, vooral wat sieraden betreft.

Het geven van een feest

Een feest is absoluut aan te raden bij deze gebeurtenis. Gelukkig kun je tegenwoordig online erg veel vinden over het organiseren hiervan. Uitnodigingen maken en verzenden kan makkelijk via het internet. Vele drukkers geven je de optie zelf een ontwerp in te sturen. Als je niet echt creatief bent kun je natuurlijk ook een standaard ontwerp gebruiken dat bij je wensen past. Ook kun je inspiratie opdoen in magazines voor bruiloften. Deze magazines geven je ook veel informatie en idee├źn over het organiseren van een jubileum. Je kan natuurlijk dit feest ook wat kleinschaliger houden en in plaats daarvan alvast gaan nadenken over het feest wat je over vijf jaar wilt geven als jullie je zilveren jubileum vieren.