Verliefd stelAls je 25 jaar getrouwd bent, ook wel het zilveren jubileum genoemd, ben je al bijna 10.000 dagen samen. Waarschijnlijk halen jullie samen met verlovingstijd en verkeringstijd dit aantal dagen. Het is in elk geval zeker tijd voor een feestje. Vandaag de dag is 25 jaar getrouwd zijn een hele prestatie. Scheiden is steeds makkelijker en huwelijken stranden dus in verhouding sneller. Een felicitatie is dus zeker op zijn plaats.

Feest organiseren 25-jarig jubileum

Het is aan jullie zelf of je dit zilveren jubileum wilt vieren. Lang niet elk stel viert dit namelijk. Je bent hierin helemaal vrij. Misschien ga je juist liever even lekker samen weg. Mocht je wel een feest willen organiseren, dan volgen in dit artikel een aantal tips en ideeën om de dag voor iedereen leuk te maken.

Je kunt eerst bepalen hoe intiem je het feest wilt vieren. Als je dit met familie en vrienden wilt doen, kun je bijvoorbeeld een barretje afhuren of een etentje organiseren. Als de groep klein is, zou je ook een weekendje weg naar bijvoorbeeld één van de Nederlandse Waddeneilanden kunnen doen.

Thema feestjes zijn ook altijd leuk. Hiermee kun je gemakkelijk je feest eigen maken en sfeer aanbrengen. Een leuk thema voor dit jubileum is natuurlijk zilver. Online kun je tal van leuke gedichtjes vinden om op de uitnodigingen te zetten. Zo kun je van de uitnodiging al een feestje maken.

Cadeautips 25-jarig huwelijk

Een cadeau kiezen is vaak lastig. Als stel kun je bij 25 jaar getrouwd zijn, kiezen voor iets van zilver. Een armband of ketting met iets er in gegraveerd ter ere van jullie vijfentwintig jaar samenzijn, is natuurlijk speciaal. Als je anderen een cadeau wilt geven voor hun 25-jarig huwelijk is dit vaak omdat ze een feest geven. Je kan er op aan dat er dan al een cadeautip op de uitnodiging staat. Zelf iets persoonlijks doen op het feest door middel van zang, dans, poëzie of andere creativiteit wordt ook vaak gewaardeerd.