Gelukkig stelEen 30-jarig huwelijk wordt een parelen bruiloft genoemd. Dit wordt zo genoemd omdat de relatie na al die jaren prachtig glanst en stevig staat. Het 30-jarig huwelijk wordt niet heel uitbundig gevierd in Nederland, maar dat moet je niet weerhouden om het eventueel wel groots te vieren. Wellicht heb je al kleinkinderen en kun je dit moment in je leven met hen delen en zo de boodschap van toewijding en liefde aan hen doorgeven.

Roos met parelsCadeautips 30 jarig-huwelijk

Ben je op zoek naar een cadeau voor een 30-jarig huwelijk. Exclusieve en passende cadeaus voor deze gelegenheid zijn uiteraard cadeaus waarin een parel of parels verwerkt zijn. Sieraden doen het bij vrouwen natuurlijk altijd goed. Na 30 jaar getrouwd te zijn, heb je vele mooie momenten samen meegemaakt, dit kun je ook verwerken in een mooi fotoboek. Als je ouders 30 jaar getrouwd zijn, is dit ook het moment om je dankbaarheid aan hen te tonen via een memorabel boek waarin ze hun leven samen terug kunnen kijken. Zo maak je het extra persoonlijk als kind of kinderen zijnde. Vaak is het zo dat de persoonlijke relatie van je ouders erbij inschiet als ze kinderen hebben gekregen. Je kan dit aanmoedigen door ze een weekendje weg te geven naar een kuuroord of een andere leuke romantische bestemming.

LeliesSymbool 30-jarig jubileum

Als bloem is de lelie gelinkt aan deze ‘verjaardag van het huwelijk’. Een boeket lelies of lelie planten in de tuin is dan ook een mooi aandenken. Als je samen lelies plant heb je maanden later een herinnering aan deze mooie dag. Een leuk idee is ook altijd om een collage te maken van foto’s. Tegenwoordig kun je mooie collagelijsten kopen, maar je kan natuurlijk ook zelf iets samenstellen en dit in laten lijsten. Een betaalde fotoshoot is (voorafgaand) ook een mooi cadeau, zodat je eens andere foto’s hebt van je familie en leuk gezamenlijk op de foto gaat.